ادویه فلفل سیاه
عطر و طعمی تند و ملایم تند دارد که با بسیاری از غذاها مطابقت دارد.اما ادویه فلفل سیاه چیزی فراتر از یک ماده اصلی آشپزخانه است.
به دلیل غلظت بالای ترکیبات گیاهی مفید و مفید ، هزاران سال است که "پادشاه ادویه
رادیکال های آزاد مولکول های ناپایداری هستند که می توانند به سلول های شما آسیب برسانند. برخی رادیکال های آزاد به طور طبیعی ایجاد می شوند - مانند زمانی که ورزش می کنید و غذا را هضم می کنید.
با این حال ، رادیکال های آزاد بیش از حد می توانند با قرار گرفتن در معرض مواردی مانند آلودگی ، دود سیگار و اشعه خورشید ایجاد شوند
آسیب بیش از حد رادیکال های آزاد ممکن است منجر به مشکلات عمده
سلامتی شود. به عنوان مثال ، این بیماری با التهاب ، پیری زودرس ، بیماری قلبی و برخی سرطان ها مرتبط است
فلفل سیاه سرشار از یک ترکیب گیاهی به نام پیپرین است که در مطالعات آزمایشگاهی مشخص شده است که آنتی اکسیدان قوی دارد.
مطالعات نشان می دهد که یک رژیم غذایی حاوی آنتی اکسیدان ممکن است به جلوگیری یا به تأخیر انداختن اثرات مخرب رادیکال های آزاد کمک کند
مطالعات لوله آزمایش و جوندگان مشاهده کرده اند که مکمل های ادویه فلفل سیاه و پیپرین آسیاب شده می توانند آسیب رادیکال های آزاد را کاهش دهند
به عنوان مثال ، موشهایی که از رژیم غذایی پرچرب استفاده می کردند بعلاوه ادویه فلفل سیاه سحرخیز یا عصاره غلیظ فلفل سیاه نشانگر آسیب رادیکال آزاد به میزان قابل توجهی کمتر در سلولهای آنها بعد از 10 هفته در مقایسه با موشهایی بود که به تنهایی از رژیم غذایی پرچرب استفاده می کردند.
خلاصه
فلفل سیاه سحرخیز سرشار از یک آنتی اکسیدان قوی به نام پیپرین است که ممکن است از آسیب رادیکال های آزاد به سلول های شما جلوگیری کند.
التهاب مزمن ممکن است در بسیاری از موارد مانند آرتروز ، بیماری های قلبی ، دیابت و سرطان یک عامل اساسی باشد
بسیاری از مطالعات آزمایشگاهی نشان می دهد که پیپرین - اصلی ترین ترکیب فعال ادویه فلفل سیاه سحرخیز - ممکن است به طور م fightثر با التهاب مقابله کند
به عنوان مثال ، در
مطالعات روی موش های مبتلا به آرتروز ، درمان با پیپرین منجر به تورم مفصلی کمتر و نشانگرهای خون کمتر التهاب
در مطالعات موش ، پیپرین التهاب را در مجاری تنفسی ناشی از آسم و آلرژی های فصلی سرکوب کرد، با این حال ، هنوز اثرات ضد التهابی فلفل سیاه و پیپرین در افراد به طور گسترده بررسی نشده است.
خلاصه
ادویه فلفل سیاه حاوی یک ترکیب فعال است که نشان داده شده است باعث کاهش التهاب در حیوانات می شود. هنوز مشخص نیست که آیا این اثرات در انسان نیز همین است.
ثابت شده است که پیپرین در مطالعات حیوانی عملکرد مغز را بهبود می بخشد .
به طور خاص ، این مزایای بالقوه را برای علائم مربوط به شرایط دژنراتیو مغز مانند آایمر و پارکینسون نشان داده است
به عنوان مثال ، یک مطالعه بر روی موشهای مبتلا به آایمر نشان داد که پیپرین حافظه را بهبود می بخشد ، زیرا توزیع پیپرین باعث می شود موشها به طور مکرر یک پیچ و خم موثرتر از موشهایی را که به آنها ترکیب داده نشده است ، اجرا کنند
در مطالعه دیگر جوندگان ، به نظر می رسد عصاره پیپرین باعث کاهش تشکیل پلاک های آمیلوئید ، که توده های متراکم از قطعات پروتئین آسیب رسان در مغز هستند و با بیماری آایمر مرتبط هستند
با این حال ، مطالعات بر روی انسان مورد نیاز است تا تأیید کند که آیا این اثرات خارج از مطالعات حیوانی نیز دیده می شود یا خیر.
خلاصه
عصاره فلفل سیاه سحرخیز علائم بیماریهای دژنراتیو مغز را در مطالعات حیوانی بهبود بخشیده است ، اما برای تأیید این نتایج به مطالعات روی انسان نیاز است.
مطالعات نشان می دهد که پیپرین ممکن است به بهبود متابولیسم قند خون کمک کند
در یک مطالعه ، موشهایی که با عصاره فلفل سیاه تغذیه شدند پس از مصرف گلوکز در مقایسه با موشهای گروه کنترل افزایش قند خون کمتری داشتند
علاوه بر این ، 86 فرد دارای اضافه وزن که به مدت 8 هفته از مکمل حاوی پیپرین و سایر ترکیبات استفاده می کردند ، پیشرفت های چشمگیری در حساسیت به انسولین تجربه کردند - اندازه گیری میزان هورمون انسولین برای حذف گلوکز از خون.
با این حال ، مشخص نیست که آیا اثرات مشابه فقط با فلفل سیاه سحرخیز رخ می دهد یا خیر ، زیرا ترکیبی از بسیاری از ترکیبات گیاهی فعال در این مطالعه استفاده شده است.
خلاصه
عصاره فلفل سیاه ممکن است کنترل قند خون را بهبود بخشد ، اما تحقیقات بیشتری لازم است.
کلسترول خون بالا با افزایش خطر ابتلا به بیماری قلبی مرتبط است ، که دلیل اصلی مرگ و میر در سراسر جهان است
عصاره فلفل سیاه در حیوانات مورد بررسی قرار گرفته است به دلیل اینکه می تواند سطح کلسترول را کاهش دهد
در یک مطالعه 42 روزه ، موشهایی که رژیم غذایی پرچربی داشتند و عصاره فلفل سیاه سطح کلسترول خون از جمله کلسترول LDL (بد) را کاهش داد. اثرات مشابه در گروه شاهد مشاهده نشد
علاوه بر این ، اعتقاد بر این است که فلفل سیاه و پیپرین جذب مکمل های غذایی را افزایش می دهد که دارای اثرات بالقوه کاهش کلسترول مانند زردچوبه و برنج مخمر قرمز هستند
به عنوان مثال ، مطالعات نشان داده است که فلفل سیاه ممکن است جذب ماده م activeثر زردچوبه - کورکومین را تا 2000٪ افزایش دهد
هنوز هم ، مطالعات بیشتری برای تعیین اینکه آیا فلفل سیاه به خودی خود اثرات قابل توجهی در کاهش کلسترول در انسان دارد ، لازم است.
خلاصه
فلفل سیاه اثرات کاهش کلسترول را در مطالعات جوندگان نشان داده است و اعتقاد بر این است که جذب مکمل های بالقوه کاهش دهنده کلسترول را تقویت می کند.
محققان فرض می کنند که ترکیب فعال موجود در فلفل سیاه سحرخیز ، پیپرین ، ممکن است دارای خاصیت مبارزه با سرطان باشد
اگرچه هیچ آزمایش انسانی انجام نشده است ، اما مطالعات لوله آزمایش نشان داد که پیپرین همانند سازی سلولهای سرطانی ، پروستات و روده بزرگ را کند می کند و باعث مرگ سلول های سرطانی می شود
یک مطالعه آزمایش لوله ای دیگر ، 55 ترکیب از ادویه جات را مورد بررسی قرار داده و مشاهده کرده است که پیپرین از فلفل سیاه در افزایش اثربخشی درمان سنتی برای سرطان سه منفی ، تهاجمی ترین نوع سرطان ، موثرترین است
علاوه بر این ، پیپرین اثرات امیدوار کننده ای را در مطالعات آزمایشگاهی برای برگشت مقاومت چند دارویی در سلولهای سرطانی نشان داده است - مسئله ای که در اثر درمان شیمی درمانی اختلال ایجاد می کند
اگرچه این نتایج امیدوار کننده است ، اما برای درک خواص بالقوه مبارزه با سرطان فلفل سیاه و
فلفل قرمز لازم است مطالعات بیشتری انجام شود .
خلاصه
فلفل سیاه حاوی یک ترکیب فعال است که باعث کاهش سرعت تکثیر سلول های سرطانی و مرگ سلول های سرطانی در مطالعات لوله آزمایش شده است. با این حال ، این اثرات در افراد مورد مطالعه قرار نگرفته است.
طبق تحقیقات اولیه ، فلفل سیاه از بسیاری جهات ممکن است برای سلامتی مفید باشد:
خلاصه
فلفل سیاه سحرخیز باعث افزایش جذب مواد مغذی ضروری و ترکیبات گیاهی مفید می شود. طبق تحقیقات اولیه ، ممکن است باعث سلامت روده ، تسکین درد و کاهش اشتها شود.
فلفل سیاه به عنصر اصلی آشپزخانه در خانوارهای سراسر جهان تبدیل شده است.
با گرمای ظریف و عطر و طعم پررنگ ، همه کاره است و می تواند تقریبا هر غذای خوشمزه ای را تقویت کند.
یک تکه فلفل سیاه آسیاب شده می تواند یک چاشنی خوشمزه برای سبزیجات پخته شده ، غذاهای ماکارونی ، گوشت ، ماهی ، مرغ و بسیاری دیگر باشد.
همچنین با سایر ادویه های سالم ، از جمله زردچوبه ، هل ، زیره ، سیر و پوست لیمو به خوبی جفت می شود .
برای یک ضربه اضافی و کمی ترد کردن ، سعی کنید توفو ، ماهی ، مرغ و سایر پروتئین ها را با دانه های فلفل دلمه ای درشت و چاشنی های اضافی بپوشانید.
خلاصه
فلفل سیاه دارای گرمای ظریف و عطر و طعمی پررنگ است که آن را به یک ماده افزودنی خوش طعم تقریباً به هر غذایی تبدیل می کند.
فلفل سیاه و پیپرین ترکیب فعال آن ممکن است دارای خواص آنتی اکسیدانی و ضد التهابی قوی باشند.
مطالعات آزمایشگاهی نشان می دهد که فلفل سیاه ممکن است سطح کلسترول ، کنترل قند خون و سلامت مغز و روده را بهبود بخشد.
با وجود این یافته های امیدوارکننده ، برای درک بهتر مزایای دقیق فلفل سیاه و عصاره های غلیظ آن ، لازم است مطالعات بیشتری بر روی انسان انجام شود.
صرف نظر از این ، این تقویت کننده عطر و طعم همه کاره ارزش افزودن به برنامه روزانه پخت و پز شما را دارد ، زیرا عطر و طعم پررنگ آن تقریباً به هر غذا افزودنی خوبی است.
فلفل سیاه ۵۰۰ گرم پت سحرخیز
فلفل سیاه سحرخیز 85 گرم
فلفل سیاه سحرخیز مقدار 100 گرم
فلفل قرمز ۵۰۰گرم پت سحرخیز
فلفل قرمز سحرخیز وزن 80 گرم
طراحی سایت و آموزش
درباره این سایت